آپلود با لینک مستقیم

ترید چیست؟ و چطور باید تبدیل به یک تریدر حرفه ای شد؟

ترید چیست؟ و چطور باید تبدیل به یک تریدر حرفه ای شد؟

افراد بسیاری در سال‌های اخیر با ترید و فعالیت در بازارهای مالی متفاوت سود مناسبی کسب کرده‌اند. اما ترید چیست؟ انواع ترید کدام است و چگونه می‌توان تریدر شد؟ اهمیت و جذابیت ترید سبب شده تا این مطلب را به موضوع ترید اختصاص دهیم. در ادامه می‌توانید با مفهوم ترید و تریدر، انواع ترید و چگونگی تریدر شدن آشنا شوید.

ترید چیست؟

اگر بخواهیم واژه ترید (Trade) را از نظر لغوی بررسی کنیم، متوجه می‌شویم که مفهوم این لغت به معنی تجارت، بازرگانی، داد و ستد و مبادله کالاهاست. اما این واژه در بازارهای مالی متفاوت مانند فارکس، کریپتوکارنسی و حتی بورس مفهوم دیگری نیز دارد. به خرید و فروش یک کالا یا دارایی با هدف دریافت سود ترید گفته می‌شود. در زمان پاسخ به سؤال ترید چیست باید به یک نکته مهم اشاره کنیم و آن نکته این است که در بسیاری از بازارهای مالی مانند فارکس و ارزهای دیجیتال، تریدرها می‌توانند از افزایش یا کاهش قیمت سود دریافت کنند. همچنین توجه داشته باشید که تنها کالاها و دارایی‌هایی را می‌توان به منظور ترید خرید و فروش کرد که ارزش آن‌ها نوسان داشته باشد. تریدرها تنها می‌توانند از نوسان سود کسب کنند و اگر یک دارایی نوسان قیمتی نداشته باشد، سودی برای آن‌ها به همراه نخواهد داشت. به افرادی که به منظور کسب سود از نوسان قیمت دارایی‌ها و کالاهای متفاوت ترید انجام می‌دهند، تریدر گفته می‌شود.

انواع ترید چیست؟

انواع ترید چیست؟

تریدرها در بازارهای مالی متفاوت با خرید و فروش دارایی‌های متفاوت سود کسب می‌کنند. این دارایی‌ها و نمادهای معاملاتی شامل موارد بسیار متنوعی مانند جفت ارزها، ارزهای دیجیتال، طلا و فلزات گران‌بها، سهام و بسیاری موارد دیگر می‌شوند. اما باید بدانید که ترید انواع متفاوتی دارد که هر فرد باید با توجه به مواردی مانند میزان ریسک‌پذیری، صبر و تحمل، میزان دانش و بسیاری موارد دیگر نوع مناسب را از میان آن‌ها انتخاب و فعالیت خود را شروع کند. انواع ترید چیست؟ در ادامه انواع متفاوت ترید را با هم بررسی خواهیم کرد.

1- اسکالپینگ (Scalping Trade)

اسکالپینگ نوعی از ترید است که در کوتاه‌ترین بازه زمانی انجام می‌شود. این نوع ترید معمولاً تنها چند دقیقه طول می‌کشد و تریدر از نوسانات جزئی بازار سود کسب می‌کند.

2- ترید روزانه (Daily Trade)

در این نوع از ترید همان‌طور که از نام آن می‌توان متوجه شد، تریدها معمولاً به‌صورت روزانه انجام می‌شوند. تریدرهای روزانه معمولاً نمی‌گذارند که معاملات آن‌ها بیشتر از یک روز باز بماند.

3– ترید موقعیت (Position Trade)

در این نوع ترید، تریدر با بررسی عوامل متفاوت نماد معاملاتی و با استفاده از تحلیل‌های تکنیکال و فاندامنتال، روند بلند مدت حرکت قیمتی آن را مشخص کرده و معامله خود را آغاز می‌کند. این نوع ترید می‌تواند حتی چند سال طول بکشد.

4- سوئینگ ترید (Swing Trade)

سوئینگ تریدرها با تشخیص نقاط حمایت و مقاومت متفاوت یک دارایی از نوسان قیمت میان این سطوح سود کسب می‌کنند. این نوع ترید می‌تواند از چند روز تا چند هفته طول بکشد.

ترید را از کجا شروع کنیم؟

ترید را از کجا شروع کنیم؟

حال که با پاسخ سؤال ترید چیست و تریدر کیست آشنا شدید، زمان آن رسیده تا به مراحل تریدر شدن اشاره کنیم. عدم توجه به این مراحل و نکات مربوط به هر کدام می‌تواند سبب شود که بخشی یا حتی تمام سرمایه‌ای که برای ترید در نظر گرفته‌اید را از دست دهید. برای این‌که بتوانید ترید را شروع کنید، باید برخی مراحل را طی کرده باشید. این مراحل عبارتند از:

1- انتخاب بازار مناسب

اولین گامی که هر فردی که دوست دارد تریدر شود باید آن را بردارد، تحقیق در خصوص بازارهای مالی متفاوت است. او باید امکانات، نقاط ضعف، نقاط قوت، دسترسی‌ها و بسیاری موارد دیگر را با دقت بررسی کند تا یک بازار مناسب با نیاز و سلیقه خود انتخاب کند.

2- افتتاح حساب در کارگزاری مناسب

گام دوم افتتاح حساب در کارگزاری مناسب با بازاری است که انتخاب کرده‌اید. کارگزاری‌های بازارهای مالی متفاوت با یکدیگر تفاوت دارند. همان‌طور که در بخش‌های قبل اشاره کردیم برای ترید در بازار فارکس شما باید از خدمات بروکرها استفاده کنید و برای فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال باید در یک صرافی معتبر حساب باز کنید. در این بخش لازم است که کارگزاری‌های متفاوت فعال در آن بازار را به دقت بررسی کنید و یک کارگزاری مناسب و معتبر که به ایرانیان خدمات می‌دهد را انتخاب کنید.

3- مطالعه و یادگیری

پس از انجام مراحل بالا نوبت به یادگیری می‌رسد. تریدرها باید اطلاعات مناسب در خصوص تحلیل تکنیکال، تحلیل فاندامنتال، ابزارهای ترید، ابزارهای پلتفرم معاملاتی، مدیریت ریسک و روانشناسی بازار داشته باشند. بدون داشتن اطلاعات مناسب در هر کدام از این زمینه‌ها، امکان سودمند نبودن فعالیت تریدر افزایش خواهد یافت. برای مطالعه و یادگیری می‌توانید از موارد متفاوتی مانند مقالات، ویدیوها و پادکست‌های آموزشی استفاده کنید. در دلتا کالج بسیاری از نکاتی که شما به آن‌ها نیاز دارید به‌صورت مفید قرار داده شده است.

4- مشخص کردن نوع ترید

انواع ترید چیست؟ باید بدانید که ترید با توجه به برخی نکات در دسته‌های متفاوتی تقسیم‌بندی می‌شود. در خصوص انواع ترید در بخش‌های قبل این مطلب نکاتی را بیان کردیم. تریدر باید نوع مناسب از انواع ترید را انتخاب و سپس فعالیت خود را آغاز کند.

5- استراتژی معاملاتی

چهارمین گام تدوین یک استراتژی معاملاتی مدون و منظم است. برای این کار لازم است که با انواع استراتژی‌ها، انواع تریدها و بسیاری نکات دیگر که در بخش‌های قبل به آن اشاره کردیم، آشنا شوید. سپس یک استراتژی مناسب و سودمند که با روحیه و شخصیت شما سازگاری دارد را انتخاب کنید.

6- تمرین و کسب تجربه

آخرین گام تمرین و کسب تجربه است. بدون داشتن تجربه و همچنین بررسی دقیق استراتژی تدوین شده فرد نمی‌تواند به موفقیت برسد. بسیاری از صرافی‌ها یا پلتفرم‌های دیگر امکاناتی نظیر حساب دمو را به کاربران خود ارائه می‌دهند. با استفاده از این امکان کاربران می‌توانند بدون این‌که سرمایه خود را به خطر بیندازند، تریدهای تمرینی انجام دهند تا تجربه کسب کنند.

جمع‌بندی

در انتهای این مطلب و پس از آشنایی با پاسخ سؤالات ترید چیست و تریدر کیست؟ باید توجه شما را به برخی نکات جلب کنیم. باید بدانید که ترید فعالیتی با ریسک نسبتاً بالاست و بدون داشتن دانش مناسب تریدر نمی‌تواند سود پایداری کسب کند. ترید موفق باید دانش لازم را داشته باشد و با مطالعه مداوم دانش خود را افزایش دهد. بدون داشتن دانش کافی در خصوص تحلیل تکنیکال، فاندامنتال، روانشناسی ترید و مدیریت ریسک، انجام ترید ریسک بسیار بالایی دارد و معمولاً منجر به دریافت سود پایدار نخواهد شد. همچنین تریدر باید بازار مالی مناسب با دسترسی‌ها و نیازهای خود را پیدا کند و پس از بررسی انواع ترید، نوع مناسب را با توجه به روحیه و شخصیت خود انتخاب کند. تنها با توجه به این نکات است که یک تریدر به تریدری موفق تبدیل خواهد شد.

1/5 - (4 امتیاز)

کوتاه کننده لینک
مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.