آپلود با لینک مستقیم

12 راز موفقیت در فریلنسری – چطور فریلنسر موفق باشیم؟

فریلنسری یا فریلنسرینگ یکی از شغل های محبوب امروز در دنیاست که بسیاری از افراد را از کارمندی به سمت خود کشانده است. این موج چند سالی است که در ایران نیز شکل گرفته و بسیاری از افراد به دلیل درآمد و استقلال مالی فریلنسری آن را به عنوان شغل اصلی خود انتخاب می کنند و قید مزایای کارمندی مثل بیمه و بازنشستگی را به کل می زنند.

فریلنسری شغلی است که شما در آن از نقطه صفر مطلق باید شروع کنید و کم کم و به مرور زمان رشد کنید. هیچ فریلنسر موفقی از روز اول درآمد بالا نداشته و رشد و پیشرفت خود را مدیون پشتکار و تداوم کار برای پیشرفت است. اگر شما هم می خواهید یک فریلنسر موفق باشید و در زمینه کاری خود به یکی از فریلنسرهای برتر تبدیل شوید، این مطلب برای شما تهیه و منتشر شده است. بنابراین در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا رازهایی برای تبدیل شدن به یک فریلنسر موفق را به شما بگوییم.

موفقیت در فریلنسری

رازهای موفقیت در فریلنسری و تبدیل شدن به یک فریلنسر موفق

1- انتخاب یک سایت فریلنسری مناسب برای شروع فعالیت

اگر می خواهید فریلنسری را به تازگی شروع کنید، بهتر است وقت و انرژی خودتان را بر روی یک پلتفرم حرفه ای بگذارید. از پلتفرم های موفق ایرانی می توان به پونیشا (Ponisha.ir)، کارخانه (karkhane.com)، انجام میدم (anjammidam.com) و پارسکدرز (Parscoders.com) اشاره کرد که از بهترین سایت های فریلنسری در ایران هستند.

 

2- تلاش برای کسب رضایت کارفرما

دومین راز موفقیت در فریلنسری کسب رضایت کارفرماست. شما زمانی که در یک سایت فریلنسری فعالیت می کنید، باید به دنبال جمع کردن نظرات مثبت کارفرمایان درباره خودتان و خدماتتان باشید. آمارها نشان می دهند که کارفرمایان ترجیح می دهند کارشان را به افرادی بسپارند که حداقل 3 کارفرما از کار آن فریلنسر راضی بوده باشند. شما با کسب رضایت کارفرما و درخواست از آنها برای گذاشتن کامنت می توانید خیلی راحت سفارش های بیشتری را دریافت کنید.

 

3- ارائه پیشنهاد قیمتی جذاب

قیمت یکی از مهم ترین فاکتورها برای کارفرمایانی است که قصد برون سپاری پروژه خود را دارند چرا که هدف اصلی آنها برای استفاده از نیروی کار فریلنسری پرداخت هزینه های کمتر نسبت به نیروهای تمام وقت است. بنابراین اگر بتوانید قیمت های پیشنهادی خود را در ابتدای فعالیت جذاب تر از دیگر فریلنسرها در نظر بگیرید شانس شما برای گرفتن پروژه و یا سفارش انجام خدمت بسیاری بیشتر خواهد شد.

چطور فریلنسر موفق باشیم؟

 

4- طراحی سایت شخصی

شما به عنوان یک فریلنسر حرفه ای باید یک وبسایت شخصی شامل رزومه و نمونه کارهای خود داشته باشید تا از این طریق اعتماد کارفرما را بیشتر به خود جلب کنید. کارفرمایان از فریلنسرهایی که دارای وبسایت های شخصی و جذاب هستند بیشتر خوششان می آید و بیشتر به آنها اعتماد می کنند.

 

5- فعالیت در شبکه های اجتماعی

فریلنسرهای موفق و حرفه ای در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام، لینکدین و توییتر حضوری فعال دارند و سوشیال مارکتینگ را برای گرفتن پروژه ها بیشتر بسیار جدی می گیرند. بنابراین نیاز است تا در این شبکه های اجتماعی مخصوصا اینستاگرام فعال باشید و محتواهای جذاب تولید کنید. با این کار به راحتی می توانید تعداد زیادی از کارفرمایانی را که به دنبال فریلنسر هستند از حضور خود آگاه کنید و علاوه بر آن به کار خود اعتبار بیشتری ببخشید.

 

6- بیش از انتظار کارفرما کار کنید.

یکی از رازهای موفقیت در فریلنسری سخاوتمند بودن در برابر کارفرمایان است. اگر می خواهید کارفرمایان را تبدیل به مشتریان وفادار خود کنید، بیش از چیزی که انتظارش را دارند برایشان انجام دهید. به عنوان مثال اگر سفارش طراحی سایت دریافت می کنید، چندین تغییر دیگر را که کارفرما نیاز دارد را بدون دریافت هزینه بیشتر انجام دهید. با انجام این کار کارفرما دیوانه شما خواهد شد!

 

7- تحویل کار در زمان مقرر و یا حتی زودتر

یکی دیگر از رازهای یک فریلنسر موفق این است که پروژه کارفرما را در زمان مقرر و یا حتی زودتر به بهترین شکل انجام و تحویل دهد. این کار عمیقا کارفرما را تحت تاثیر قرار می دهد و با این کار توان و تخصص بالای خود را به رخ کارفرما می کشید که قطعا منجر به گرفتن یک کامنت فوق العاده برای شما خواهد شد و این کامنت ها مهم ترین روش بازاریابی شما در سایت های فریلنسری است.

افزایش درآمد فریلنسری

 

8- برخورد محترمانه با کارفرما داشته باشید.

برخی از فریلنسرها آداب معاشرت را در برخورد با کارفرمایان رعایت نمی کنند و وقتی کمی درخواست های کارفرما زیاد می شود به راحتی از کوره در می روند و حرف هایی می زنند که نباید بزنند! برخورد محترمان با کارفرما در هر شرایطی بسیار مهم است. این نکته را فراموش نکنید که اگر صبور نیستید نمی توانید فریلنسر موفقی باشید. به عنوان مثال اگر سفارش طراحی لوگو دریافت کرده اید و کارفرما مرتبا در حال تغییر طرح می باشد، با صبر تمام تغییرات را برایش انجام دهید. بنابراین همیشه صبر و احترام را سر لوحه کار و ارتباط خود با کارفرما قرار دهید.

 

9- سرمایه گذاری بخشی از درآمد در پرسونال برندینگ

اگر می خواهید به یکی از آن فریلنسرهای فوق ستاره با درآمدهای نجومی تبدیل شوید، باید همیشه بخشی از درآمد خود را در جهت بهبود و تقویت پرسونال برندینگ خود صرف کنید. به عنوان مثال برای خود تعیین کنید که همیشه 10 الی 15 درصد از مبلغ دریافتی از کارفرمایان را برای اجرای یکسری کمپین های بازاریابی کنار بگذارید. می توانید از این مبالغ جمع آوری شده برای تولید محتوا، تبلیغ پیج شخصی و… استفاده کنید و فالوورهای خود را افزایش دهید.

 

10- به کارفرما اجازه فکر کردن تصمیم گیری بدهید.

برخی از فریلنسرها از ترس از دست دادن پروژه بارها و بارها به کارفرما پیام می دهند و فکر می کنند می توانند با اینکار شانس خود را برای انجام پروژه بیشتر کنند. در صورتی که انجام اینکار نه تنها موفقیت آنها را برای گرفتن پروژه بیشتر نمی کند، بلکه در ذهن کارفرما این فرضیه را به وجود می آورد که این فریلنسر اگر فریلنسر حرفه ای باشد نباید اینقدر سرسخت به دنبال گرفتن پروژه باشد و اینقدر زمان آزاد داشته باشد! بنابراین حتی اگر با تمام وجود می خواهید یک پروژه را بگیرید بهترین کار این است که بعد از دادن پیشنهاد خود هیچ پیگیری دیگری انجام ندهید. اگر رازهای 1 الی 9 را به خوبی انجام داده باشید، کارفرما به احتمال زیاد شما را برای انجام پروژه انتخاب خواهد کرد.

راه های گرفتن پروژه فریلنسری

 

11- بیشتر از پتانسیل خود پروژه نگیرید.

یکی دیگر از رازهای موفقیت در فریلنسری این است که به کیفیت انجام پروژه ها و کسب رضایت کارفرما باید بیشتر از درآمد خود اهمیت دهید. بهتر است به جای اینکه بدون توجه به زمان محدود خود مرتبا برای پروژه های مختلف پیشنهاد ارسال کنید و برای گرفتن برخی از آنها وسوسه شوید، بر روی تحویل سریع تر از موعد پروژه های در دست و گرفتن رضایت کامل کارفرماهای فعلی متمرکز شوید. بنابراین همیشه برنامه ریزی زمانی دقیق داشته باشید و اگر فکر می کنید 5 پروژه در ماه می توانید انجام دهید به جای آن 4 پروژه را با بالاترین کیفیت انجام دهید و آنوقت می توانید به مرور زمان معجزه این کار را در افزایش درخواست های انجام پروژه مشاهده کنید.

 

12- صداقت کامل داشته باشید.

متاسفانه برخی از فریلنسرها برای اینکه نظر کارفرما را جلب کنند و پروژه را مال خود کنند، یکسری وعده های واهی می دهند که خودشان هم می دانند دروغ هستند. به عنوان مثال برخی از فریلنسرها در مورد تخصص های خود دروغ می گویند و بعد که در حال انجام پروژه هستند، کارفرما متوجه دروغ آنها می شود و پروژه وارد اختلاف شدید می شود. بنابراین در معرفی تخصص ها و توانایی هایتان و کارهایی که می توانید برای پروژه کارفرما انجام دهید کاملا صادق باشید و در مورد هیچ چیزی اغراق نکنید.

 

جمع بندی

ما در این مقاله 12 راز بسیار مهم و کاربردی را برای تبدیل شدن به یک فریلنسر موفق و موفقیت در فریلنسری به شما معرفی کردیم که قطعا با رعایت آنها در طول زمان می توانید به موفقیت های خارق العاده ای در زمینه فریلنسری دست بیابید و درآمدهایی چندین برابر شغل های کارمندی داشته باشید.

نکته بسیار مهم برای موفقیت در فریلنسری تداوم در رعایت این 12 راز است. اگر از نقطه شروع کار خود این 12 راز را به طور دقیق انجام دهید و در هیچ پروژه ای از آنها تخطی نکنید موفقیت و پیشرفت شما در فریلنسری تضمینی خواهد بود.

 

این محتوا تبلیغاتی بوده و توسط آگهی دهنده نگارش شده است. یو آپلود در قبال آن مسئولیتی ندارد.
2.3/5 - (3 امتیاز)

کوتاه کننده لینک
مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 نظرات
  1. سهیل طاعی می گوید

    خیلی عالی و مفید بود ممنون

  2. سینا کجوری می گوید

    من که تازه فریلنسری رو شروع کردم و راضی ام اما یکسری کارفرماها خودشون مانع رشد میشن و باعث ایجاد اختلاف در انجام پروژه هستن

  3. محمدعلی بهادرنژاد می گوید

    شما میگین برخورد محترمانه اما خیلی مواقع کارفرما انقدر بی شخصیته که اصلا نمیشه باهاش با احترام برخورد کرد و ناچارا وارد اختلاف میشه آدم… اما موافقم که با رعایت این موارد میشه خیلی خوب مشتری گرفت. مرسی از uupload

  4. سید مهدی دیبانیا می گوید

    من یک ساله شروع کردم واقعا راضی ام. زمانم دست خودمه، کسی بهم امر و نهی نمیکنه، هر وقت بخوام کار می کنم تازه درآمدمم از زمانی که کارمند بودم بیشتر شده!