دی اکتیو کردن اینستاگرام – آموزش تصویری حذف موقت اکانت Instagram

دی اکتیو کردن اینستاگرام

اینستاگرام، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با تمام محاسنی که دارند، گاهی ما را از زندگی عادی‌مان دور می‌کنند و به اندازه‌ای در آن‌ها غرق می‌شویم که نمی‌توانیم روی هیچ چیز دیگری تمرکز کنیم. اینجور وقت‌ها بهترین کار این است که مدتی از این فضا دور باشیم. اینستاگرام برای کاربرانی که قصد ترک این شبکه اجتماعی را دارند، دو راهکار پیش بینی کرده است. اول دی اکتیو کردن اینستاگرام و دوم حذف دائمی اکانت. حذف موقت Instagram برای کسانی که می‌خواهند برای مدتی از این فضا دور باشند و حتی ردپای خود را از این شبکه محو کنند و فالوورهایشان هم برای مدتی آن‌ها را به حال خودشان بگذارند، بهترین ایده است. اگر شما هم قصد انجام این کار را دارید، با آموزش تصویری دی اکتیو کردن اینستاگرام ما را همراهی کنید.

با دی اکتیو اینستاگرام چه اتفاقی برای اکانت ما میفتد؟

بعد از غیر فعال کردن یا دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام، تمامی اطلاعات از جلمه پست‌ها، لایک‌ها، هایلایت‌ها، تعداد دنبال کنندگان و فالوئینگ‌ها و حتی دایرکت‌ها بدون تغییر در سرورهای Instagram باقی می‌مانند. اما شما و فالوورهایتان دیگر به آن‌ها دسترسی ندارید و رد پای دیجیتالی شما موقتا از این شبکه پاک می‌شود. اگر تصمیم به بازگرداندن اکانت‌تان گرفتید، تا بعد از 12 ساعت نمی‌توانید این کار را انجام دهید. اما بعد از طی شدن این مدت زمان 12 ساعته، دوباره قادر خواهید بود اکانت‌تان را اکتیو یا فعال کنید.

آموزش تصویری دی اکتیو کردن اینستاگرام

قابلیت دی اکتیو کردن اینستاگرام فقط از طریق سایت امکان پذیر است و در اپلیکیشن گزینه‌ای برای این کار وجود ندارد. پس باید ابتدا به سایت اینستاگرام مراجعه کنید. با کلیک روی لینک زیر به سایت هدایت می‌شوید.

https://instagram.com

صفحه Log In برای شما باز میشود. در فیلدهای موجود در صفحه، یوزرنیم و پسورد اکانت خود را وارد کرده و روی Log In کلیک کنید.

اکنون به صفحه هوم اکانت‌تان هدایت می‌شوید. در این صفحه با کلیک روی آیکون آدمک یا عکس پروفایل، وارد پروفایل اکانت‌تان شوید.

در این صفحه گزینه Edit Profile را انتخاب کنید.

Edit Profile اینستاگرام

در صفحه بعد به پایین اسکرول کرده و گزینه Temporarily disable my account را انتخاب نمایید.

Instagram Temporarily disable my account

در آخرین مرحله از فرایند دی اکتیو کردن اینستاگرام این اپلیکیشن از شما می خواهد که دلیل این تصمیم‌تان را برای این برنامه توضیح دهید. اگر دلیل خاصی مد نظرتان نیست، می توانید گزینه Something else را انتخاب کنید.

دلیل دی اکتیو کردن اینستاگرام

حالا در فیلد To continue, please re-enter your password دوباره پسوردتان را وارد کرده و روی Temporarily Disable Account کلیک کنید.

در نهایت یک پیام تایید برای شما نمایش داده می‌شود. روی Yes کلیک کنید.

غیر فعال کردن اینستاگرام

حالا اکانت شما به طور موقت حذف شده و از دسترس خارج شده است. همانطور که گفتیم، تا 12 ساعت امکان انصراف از این فرایند وجود ندارد.

دی اکتیو شدن اکانت اینستاگرام

برای فعال کردن مجدد اکانت بعد از گذشت 12 ساعت یوزرنیم و پسوردتان را وارد کرده و وارد اکانت‌تان شوید.

یک روش دیگر برای غیر فعال کردن و حذف موقت Instagram

برای غیر فعال کردن یا حذف موقت Instagram یک روش دیگر هم وجود دارد و آن هم این است که برنامه اینستاگرام را از روی گوشی‌تان پاک کنید! به این ترتیب تمام اطلاعات اکانت‌تان در جای خودش می ماند و هر وقت که خواستید می‌توانید دوباره به آن‌ها دسترسی داشته باشید. این کار هم تقریبا مشابه این است که اکانت‌تان را غیر فعال کنید. هر چند با پاک کردن اپلیکیشن، فالوورها و کاربران دیگر هنوز می‌توانند اکانت شما را ببینند. فقط مطمئن شوید که یوزرنیم و پسوردتان را به خاطر دارید تا در هر موقع که خواستید، بتوانید وارد اکانت شوید.

سوالات مرتبط با دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام تا چند بار مجاز است؟

شما هر چند بار که بخواهید می‌توانید این کار را انجام داده و دوباره اکانت را بازگردانید. فقط بعد از هر بار دی اکتیو کردن و اکتیو کردن، برای انجام دوباره این کار باید یک هفته منتظر بمانید. به عبارتی اگر روز شنبه اکانت‌تان را غیر فعال کرده و سپس دوباره فعال کنید، برای اینکه دوباره به اکانت را دی اکتیو کنید، باید تا شنبه هفته بعد صبر کنید.

آیا با دی اکتیو کردن و اکتیو کردن مکرر مشکلی برای اکانتم ایجاد نمی‌شود؟

خیر. با حذف موقت اکانت اینستاگرام مشکلی برای حساب شما ایجاد نمی‌شود. تنها اتفاقی که میفتد این است که اگر در پست‌های‌تان اکانت‌های دیگر را تگ کرده باشید، بعد از فعال کردن مجد اینستاگرام، نوتیفیکیشن تگ شدن دوباره برای این اکانت‌ها ارسال می‌شود.

آیا بعد از دی اکتیو کردن اینستاگرام عکس های من پاک می‌شوند؟

خیر. تمام اطلاعات شما بعد از فرایند حذف اکانت و بازگرداندن آن محفوظ مانده و قابل دسترسی هستند.

آیا بعد از حذف موقت اینستاگرام باز هم کاربران دیگر می‌توانند اکانت من را ببینند؟

خیر. بعد از دی اکتیو کردن اینستاگرام تمام رد پای دیجیتالی شما از این شبکه اجتماعی به طور موقت حذف می‌شود و فالوورها دیگر نمی‌توانند صفحه شما را ببینند.

آیا دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام باعث می‌شود که فالوورها من را آنفالو کنند؟

خیر. این امکان وجود ندارد. تا زمانی که اکانت‌تان غیر فعال باشد، کاربران دیگر حتی برای آنفالو کردن هم به اکانت شما دسترسی ندارند.

بعد از حذف موقت اکانت، چت‌هایم پاک می‌شوند؟

خیر، تا وقتی که اکانت‌تان غیر فعال است، به چت‌ها دسترسی ندارید اما این چت‌ها در صفحات مخاطبان‌تان قابل دسترسی هستند.

چرا اکانت من توسط خود اینستاگرام دی اکتیو شده است؟

اپلیکیشن Instagram به فعالیت‌های مرتبط به اپلیکیشن‌های third party حساس است. انواع ربات‌ها و اپلیکیشن‌های آنفالویاب، ربات های جذب فالوور و کامنت گذار و کلاینت‌های غیر رسمی اینستاگرام زیر مجموعه این اپلیکیشن ‌ها هستند و استفاده از آن‌ها می‌تواند باعث شود که اکانت‌تان با مشکلات جدی مواجه شود. حتی استفاده زیاد از فیلترشکن یا فالو و آنفالو تعداد زیادی از کاربران در روز یا ارسال تعداد زیادی دایرکت به عنوان اسپم شناخته شده و ممکن است باعث محدود شدن اکانت‌تان یا حتی دی اکتیو شدن بشود.

دی اکتیو کردن اینستاگرام با حذف اکانت چه تفاوتی دارد؟

با حذف اکانت تمام اطلاعات شما برای همیشه از اینستاگرام پاک خواهد شد و شما دیگر هیچوقت به آن‌ها دسترسی نخواهید داشت. اما با دی اکتیو یا غیرفعال کردن امکان بازیابی و فعال کردن مجدد اکانت وجود دارد.

مقاله مرتبط: آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام (حذف دائمی اکانت Instagram)

5/5 - (5 امتیاز)

مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.